Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2016, 22:57   #1
Çevrimdışı
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakanlık İslam karşıtı oyunlar için site açtı




Gençlik ve Spor Bakanlığı oyunlardaki İslam karşıtlığını konu alan bir internet sitesi açtı. Pacman, Counter-Strike, Call of Duty gibi oyunlar bakanlığın kara listesinde yer alıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Oyunlardaki İslam karşıtlığını konu alan bir internet sitesi açtı. Pacman, Counter-Strike, Call of Duty gibi oyunlar bakanlığın kara listesinde yer alıyor.

Bakanlık islam karşıtı oyunlara savaş açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Oyunlarda İslamofobi adı altında bir internet sitesini yürürlüğe soktu. Bakanlık tarafından oluşturulmak istenen farkındalık gereği, tonlarca oyuna internet sitesinde yer verildi. Üstelik bu site, sadece oyunları teşhir etmekle kalmıyor, aynı zamanda insanları da islamofobiye karşı göreve çağırıyor.
Kullanıcılardan oyunları ciddi bir şekilde incelemelerini isteyen bakanlık, herhangi bir İslam karşıtı unsur görüldüğünde görüntülerin kaydedilip, yollanmasını da istiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sitede Guitar Hero 3, Devil May Cry, Pacman, Call of Duty ve Serious Sam gibi oyun tarihindeki en popüler oyunlar yer alıyor. Oyunlar hakkında detaylara baktığınızda, yapımcı firma, satış miktarı ve elde edilen toplam geliri görebiliyorsunuz. Bunun dışında ek bilgi olarak, oyunda yapılan İslam düşmanlığı da açıklanıyor. Örnek olarak, Devil May Cry oyununda Kabe kapısının şeytan geçidi olduğu öne sürülüyor.
Ama işin kötü yanı araştırmaların çok eksik olması. DMC olarak gösterilen görseller aslında başka bir ünlü oyun olan Resident Evil 4'e ait. Bunu sadece 10 saniyelik bir araştırma sonunda fark edebiliyorsunuz.


shiftdelete

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver