Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2016, 16:52   #7
Alper
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !badnick ekle nick ( Kill + nick değiştirme şeklinde )

Kod Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
farklı bir yol; @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:snotice:*:{ set %kod $deltok($deltok($level($9),-1,64),-1,33) if (%kod == blacklist) { kill %kod %shitlist %logo } unset %kod }

• Bu şekilde bir kullanımda !*@* bu karakterleri silicektir yani sadece $9 u baz alıcaktır.
  • Kullanım amacını, ne şekilde kullanıcanızı ve diğer detay ları paylaşırsanız daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olabiliriz.
  • Forumda badnick korumaları ile ilgili çok sayıda döküman ve farklı kod calışmaları mevcuttur, iyi forumlar.

Kullanım amacı sunucuya giren badnickli kişiyi sunucuya girmeden atmak bu görevi yapıyor. Bende badnick koruması var normal kanal için olan ve onda ekli badnickler mevcut benim isteğim ayrı bi liste kullanmadan mevcut listedeki badnickleri algılasın. Mesela mevcut listede ident kısmını da eklemişim ident kısmınıda kontrol ediyor bu olayı sunucuya giren kişi içinde gerçekleştirsin istiyorum mümkünse tabi.

*!*@* bu şekilde her yeri görsün istiyorum. Mesela ben badnick listesine *!mobil@* şeklinde yazdığımda aşağıda örnek verdiğim kişiye kill atsın.

Örnek: Derya!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunun tamamını okuyabilir mi girişte ?

Bunun için

if $level($9) == blacklist olan kodu if $level($10) == blacklist

yaptığımda identi kontrol ediyor ama o şekilde ayrı ayrı kod veya ayrı bir badnick listesi yapmak istemiyorum.

Özetlersem *!*@* girişte heryeri kontrol edip mevcut badnick listesinden verileri görsün istiyorum mümkünse tabi

Teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan