HARDAL ÇORBASI
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
1 tatlı kaşığı Dijon hardalı
5 su bardağı et suyu ya da tavuk suyu
2 yemek kaşığı un
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı taneli hardal
2 yemek kaşığı margarin
NASIL YAPILIR ?
İlk olarak margarini bir tencereye koyun ve altını yakın. Margarin erimeye başlayınca içerisine unu da ekleyip sürekli kavurarak 5-6 dakika süreyle pişirin. Bu karışıma daha sonra hardalı da ekleyip, karıştırmaya devam ederken içerisine et suyunu da ilave edip kremayı da ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın. Çorba kaynamaya başlayınca tuz ve karabiberini de ekleyip servis tabaklarına dökün. Üzerini hardal taneleri ile süsleyerek servis edin. Afiyet olsun..
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |