İşin gerçeği piyasada işe yarayacağı düşünülen bir addon, kod, bot
vb.. Senin Pc nin dışına çıkıyorsa ve başka bir şahsın eline geçiyorsa herkese dağılmış demektir.
Buradaki daha doğrusu Türkiyedeki bu tarz paylaşım platformların daki potansiyel daha öncede söylediğim gibi amacı dışında işliyor. Mirc Scripting sorunları isimli bir kategori var (ben de yıllarca mücadele ettim ve sonunda pes edip kenara çekildim.) yıllardır dikkat ettiyseniz teknik, yapısal, işleyiş hakkında soru sayısı o kadar az ki. Hep istek hep istek.
İnsanların yanlışı da istekleri oturup üşenmeyip yapmaya çalışıp beklentileri karşılamak. Bence kategori adı değişmeli, "siz isteyin biz yapalım" olabilir.
Bu iş extra zeka gerektiren bir şey değil, biraz uğraşıp azıcık vakit ayırırsanız ne kod istersiniz ne ranklıların peşinden koşup ağız eyersiniz ne de başkasının kodunu almak çalmak vs zorunda kalırsınız. İnsanlar çaba sarf etmediği sürece bu diyaloglar yaşanmaya devam edecektir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgiler ve başarılar.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] badnick kodu lazım?