Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2017, 21:55   #1
Çevrimdışı
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iCloud hacklendi, Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğraflar ortalığa saçıldı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  • Hollywood yıldızlarının iCloud hesaplarını hackleyen bir korsan çıplak foto ve videolarını yayınladı
  • Ünlü şarkıcı Rihanna ve oyuncu Amber Heard, Hollywood’u sarsan hacker saldırısının son kurbanları oldular.
  • Rihanna ve Heard’ın özel fotoğraflarını ele geçiren bilgisayar korsanları, bu fotoğrafları 4chan ve Reddit’te yayınladı.
  • 50 adet üstsüz fotoğrafı bu sitelerde yayınlanan Amber Heard, hacker’lardan en çok etkilenen ünlü isim oldu.
  • Ünlü şarkıcıya ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili Rihanna, henüz bir açıklama yapmadı.
  • Kimliği belirlenemeyen hacker’lar geçtiğimiz haftalarda Rihanna’nın üstsüz fotoğraflarına sahip olduklarını iddia etmişlerdi.
  • 50 tane üstsüz fotoğrafı çalınan ABD’li genç oyuncu Amber Heard’ın bu fotoğraflarından birisini zamanında nişanlısı Jonny Depp’e gönderdiği iddia edildi.
  • Rinna ve Amber Heard’ın fotoğrafları daha öncekiler gibi Apple’ın iCloud servisinden çalındı.
  • Konuyla ilgili bir açıklama yapan Apple, hacker’ların kullanıcı bilgilerini hedef alarak sızıntıyı gerçekleştirdiğinin ve iCloud’da güvenlik açığı bulunmadığının altını çizdi.
  • Geçtiğimiz haftalarda aralarında Jennifer Lawrance’ın da olduğu ünlü isimler benzer bir saldırının hedefi olmuştu.
  • Apple kullanıcılarına sunduğu depolama hizmeti veren iCloud hack'lendi. Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğrafları çalındı ve internette dolaşıma sokuldu.

__________________
kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver