Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2017, 15:08   #126
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merdümgiriz.

Düzen kurmaktan kastımızı kısaca özet geçeyim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], şimdi biz Satürn'e taşınıyoruz haberin var mı bilmiyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana mutlaka daha önce söylemiş olmalı, söylemediyse de seni buralarda bırakıp kaçmak düşüncesi olabilir aklında desem de sen inanma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana böyle birşey yapacak yeryüzünde ki son insandır! hatta ben ona böyle bir teklif sundum, telefonu yüzüme kapattı desem de inanma ben de böyle bir şey demedim çünkü.

Şimdi tüm plan ve proje hazır, her şey çizildi ve her şey ayarlandı. (korkmana gerek yok, güvendeyiz) Biz Satürn'e gittik, sevgili mimarımız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizim için mükemmel bir ev inşa edecek, balkondan bakınca Satürn'ün halkalarını bile göreceksin :b sonra bahçesine domates, fasulye, mısır falan ekeceğiz yetişir mi bilmem ama denemekte fayda var. Aç kalıpta oralarda ölmeyelim, gerçi insan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e bakınca da doyar ama (iltifatta edelim biraz) Bizim gibi göçebe bir ruha sahip insanlar her yolu deneyebilir değil mi ? İlk aşamada düzenden kastımız bu, ee ne diyorsun sen de geliyor musun bizimle ? Seviyoruz seni be, hadi yalnız bırakma bizi : )

dipnot: çok seviyoruz be.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver