|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Neydi o lanetli parfümümüz, hah 212 sêxy, Carolina Herrera bize dava açsa yeridir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben yaşlandıkça daha genç parfümler kullanmaya başladım, gençken yaşlı parfümleri kullanıyormuşum, yazık. 30'lardan sonra Johnson's Baby kolonyalarına dönebilirim.
Şu an Michael Kors - Sêxy Amber kullanıyorum, ciddi anlamda pudralı, hafif, hoş koku önerileri varsa alabilirim gençler. |
ya o parfumu o kadar kotuledim ki cevremde kullanan sayisinda belirgin bir dusus oldu, o derece.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yalniz carolina herrera efsane yurudu bu kanaldan, 212, 212 s*xy, 212 vip, gina geldi artik. bir tek ch men'i seviyorum, o fena degil.
benim severek kullandigim ve cevremden daima olumlu geri donus aldigim parfumlerim de sunlar:
jo malone - velvet rose & oud. sonbahar-kis kullanimi icin cok cok uygun, yogun bir esansa sahip ve cok etkili. zaten od barindiran kokulari genelde seviyorum.
jo malone - pomegranate noir. bunu da daha cok yaz aylarinda kullaniyorum. cok ucus ucus bir koku, gun icerisinde tazelemekte fayda var.
ayrica bu parfumleri birbirleriyle kombinleyebiliyorsunuz. ust uste siktiginizda ortaya farkli bir koku cikiyor. ayni zamanda her ikisi de unis*x, kadinlarin da bayilarak kullanacagindan eminim.
bvlgari - man in black. bunu bir arkadasimin tavsiyesi uzerine denedim ve tek kelimeyle bayildim. kalicilik konusunda oldukca tatmin edici ve genel begeniye uygun ender parfumlerden.
son olarak tom ford - noir extreme. ilk fista biraz agir gelebilir ama oturdukca sizi kendisine cekecek cinsten. karakteristik ve oldukca etkileyici bir koku. tabii yaz aylari icin agir olabilir, insanlarin burnunun diregini sizlatmak istemeyiz di mi?