Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2017, 13:46   #1
Çevrimdışı
Dream
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akıllı telefonlar artık 20 dakikada şarj olabilecek




MWC 2017'de Çinli telefon üreticisi Meizu'nun geliştirdiği Super mCharge adlı hızlı şarj teknolojisi bir akıllı telefonu 10 dakikada yüzde 60, 20 dakikada ise tam şarj edebilecek.

Hızlı şarj teknolojileri üzerinde öneli çalışmalar yürüten Çinli telefon üreticisi Meizu, Super mCharge adlı hızlı şarj teknolojisini tanıttı. Super mCharge adlı teknoloji, bir akıllı telefonu 10 dakikada yüzde 60, 20 dakikada ise tam şarj etmeyi vadediyor. MWC 2017'de görücüye çıkan teknoloji, yeni kablo ve akıllı devre parçaları ile söz konusu hızlı şarjı mümkün kılıyor.

Super mCharge'ın henüz hangi telefonlarda kullanılacağı açıklanmadı. MWC 2017 standında konu ile ilgili bilgi veren Meizu yetkilileri, bu teknolojinin 2017 sonu veya 2018 başında piyasaya sürülecek telefonlarda bulunacağını aktardı. Modeller hakkında ise bilgi verilmedi.

Kaynak: Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver