Bir kaç cümle yazmak istiyorum kusura bakmazsan.
Öncelikle neden bağlı olduklarını anlayamadım , gördüğüm kadarı ile kapalı alandalar. Alanda bir açıklık var ve kaçıyorlarsa , neden yeteri kadar zaman ayırıp eğitim vermedin derim , ikiside secere olarak yüksek derecede ırklar.
Ve diğer bir konu , neden her ikisini de kısırlaştırmıyorsun , madem yavru kaybı yaşıyorsan ? Ticaretini yaptığını aklımın ucundan bile geçirmeyerek soruyorum. Kısırlaştırman hem yavru kaybına engel olacak hem dişi can'ın yarınlarına güzel bir armağan olacaktır. Sende biliyorsundur ki ; dişi köpeklerin meme ve rahim kanserine yakalanma oranları %90 larda seyir ediyor. Geç kalınmadan kısırlaştırdığında bu riski %25 lere kadar çekebilme ihtimalin varken. Ayrıca annede yeterli seviyede süt olmaması , boğuşmaları bir ölüm sebebi değildir. Annede yeterli süt yok ise , anneye ciddi takviye komplikasyonları uygulayabilirsin süt arttırıcı. Eğer yaptığın takviyeye rağmen annenin bünyesi hala yeterli besini sağlayamıyorsa , doğan bebekleri kendin biberon ile besleyebilirsin. Süt tozu , kalsiyum , demir takviyeleriyle.
Yazdıklarımı lütfen ters bir yazı olarak algılama , ben hayatımı 4 ayaklı insanlara ve diğer sessiz kullara adamış biri olarak yazıyorum bütün bu cümlelerimi.