|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Uzun bir aradan sonra bu bölümün yeniden aktif olması güzel, farklı üyeleri tanıma en azından fikir edinme şansı olur. Elysian olarak sanki biliyorum ben-kullandıysa-, kafamda deli sorular ama Ely olarak daha uzun söyleşi olabilirdi. Bu konudan sonra geçmiş söyleşilere de baktım-itiraf edeyim sadece kendiminkine- o yüzden biraz kısa geldi herkesin dediği gibi. Arkadaşımız işi olduğunu söylemiş, ilk söyleşi deneyimidir belki de, diğerlerinde daha uzun tutmanız tavsiyesi ve dileğiyle... Teşekkür eder, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızı da tebrik ederiz. Ne kurumsal bir kapanış oldu bu. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Tavsiyeniz için size çok teşekkür ederim bu bölüm ve. Nasıl bilirsin bölümünü aktif etmeyi bizzat ben istedim yönetimden ki sağolsunlar onlarda desteklerini esirgemedi şimdi söyle bişey söyleyim samimiyet çerçevesinde sorular sordum kendisine sizlerin aklında sorunuz var ise bu konu altında sorabilir cevap verebilir zten kendisi olgun ve ılımlı bir bayan diger söyleşiler için de bundan uzun olacagindan hiç.şüpheniz olmasın elimden geldigi kadar forumun her alanını aktif ve hareketli olmasına çaba gösteriyorum tekrar teşekkür ederim güzel yorumlarınız için