| Cevap: İçini dök!
Ablam hamileymis. ne hissedecegimi bilmiyorum ablamla ilgili en net animsadigim sey ilk aski cunku, cocuktum o zamanlar, iletisim cagi degil, kolay birsey degil iletisim, cep telefonlari yeni yeni dagiliyor biriyle bulusmak icin gunlerce oncesinden organize olmak gerekmekte, kizlar cikmaz arkadaslik teklifi alirlardi ayrica kimsenin sevgilisi olmaz "konustugu kiz" olurlardi.
iste milattan once henuz cep telefon radyasyonlarinin asklarimizi etkilemedigi zamanlardi, iletisim zor zor oldugu icinde kiymetliydi, ben cocuktum ablam genc kizliga yeni adim atmis bir genc kiz. kalbi de adim atmis tabi, kelebekler o zaman sosyal medya nin basi bos cumlelerinde sagda solda ucusmuyor, yeni asiklarin kalplerinde ucusuyordu.
evimizin telefonu bir kere calip kapanirdi o donemlerde. annem uzun sure anlam veremedi bu sacmaliga ama bu " bu seni seviyorum" demekti. Iki kere bir kere calip kapanirsa "seni dusunuyorum" ve nihayet gece yatmaya yakin yarim belli belirsiz calar gibi olursa " iyi geceler askim" demek olurdu. Ablamin ilk askiydi ayrildilar sonra. aklina geliyor mudur acaba? benim bile geliyor bazen. ne tuhaf. |