Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2017, 00:01   #9
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun Melodram

Konuyu açma inceliğinde bulunan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle sana ve sonrada güzel dileklerde bulunan diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cuğum yaşlanmak güzel şey, zaten biz yıllar öncesinden saçlarımıza beyaz teller eklemiş insanlar olarak demir eksikliklerimizi selamlayıp yolumuza devam ediyoruz. Çok yabancı değiliz, resmen ''mucu'' yazmışsın hafif şok olsam da, mucuks?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve elbette dün gece herhalde ilk kutlamasına rağmen en çok bekletip, cevabını o uyuduktan sonra verdiğim güzel insan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana ekstra teşekkürler ediyorum, ne kadar kibarım dimi? Seninle sanırsam +3 ekledik haneye ama içimizdeki çocuğun ilk günkü gibi olmasını ne yapacağız? Çocukları sevsek de, çocuk büyütmek bazen ürkütücü geliyor bize, kesin ondan bak ahaha. Aşırı tatlı bir insan olduğunu Nihat Doğan'ın tabiriyle ''yeeetmiiiş milyooooğğn'' önünde yineliyorum. Ben iyi ki varım, onda hemfikiriz, peki ya sen? İyi ki varlığımdan haberdarsın-hiç beklediğin cevap olmadı bu dimi-, tatlı olduğun kadar da şanslısın, neyse hadi seni överken kendimi övmüş gibi olmayayım daha fazla, öpüyoruz ailecek. Annenlere selam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan