Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2017, 01:03   #5
Turşu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğum günün kutlu olsun AngeLLLL

Sevgili AngeL ; Sana bu mesajı orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür şarkısından esinlenerek yazıyorum...Gördüğün gibi yine romantikliğim üstümde. Neyse fazla kızdırmadan konuya gireyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Seni tam 17 yıldır tanıyorum. İRCde tanışmış olabiliriz ama benim için her zaman yanımda hissettiğim, sanal ortamda tanışıp en büyük dostlukları paylaşıp, gerekse reel de görüşüp her zaman varlığına ihtiyac duyduğum birisin. Hiç unutamaycağım güzel anılarım var sende, kısa zamanda daha güzel anılar yaşayacağımıza şüphem yok. Sen benim hayatımda hep bir dip not olarak kalacaksın. Doğum günün kutlu olsun, ailen ve sevdiklerin (teyzene selamlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) ile nice güzel yaşlar daha yaşaman temennisiyle. Benim gibi romantik bir insan hayatında olduğu için de çok şanslısın, hadi yine iyisin
Seni çok seviyorum, her zaman yanındayım..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan