Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2017, 01:19   #6
AngeL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: My AngeL KutLu oLsun Senin günün..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'im narin prensesim bu yalan ortamda bir cok kisi guvenimi yitirmeme sebep oldu, bir cok kisiye yalanlarından ve ikiyuzluluklerinden dolayı sırtımı dondum ama sen durustlugun ve temizligin hala var oldugunu, inancımı yitirmemem gerektigini hatırlattın bana. Dostum, sırdasım, kardesimsin benim. Seni seviyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'im kutu bebegim zarif prensesim cok tesekkur ederim. Sizin gibi dostlarım oldukca kimse bana zarar veremez. Seni seviyorum iyiki varsın.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim benim cok tesekkur ederim. Temellerini yıkmaya calısanın cok oldugu saglam bir dostluga sahip oldugumuz ve her zaman bana guvendigin icin cok tesekkur ederim. İyiki sende hep benim yanımdasın. Seni seviyorum

--
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesekkur ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan