Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2017, 23:25   #13
ZaLiM1979 Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: seslenme kodu

SakaryaLl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu
Bende Yapmaya Çalışdım, Bir Pencere Olsun Orda Toplansın diye ama Olmadı.

Benim Şöyle Bir sorunum Var 5 6 Servere Birden Giriyorum Bir Mircde. O yuzden tek bir pencerede toplansın istiyorum seslenişleri. mümkünmü

Buyur SakaryaLi
sana seslendiginde hem aktif oldugun pencereye hemde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme penceresine mesaj gidiyor..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme penceresinde sag tiklasan o pencereyi silme veya kapamada mevcut..
umarim istedigin gibidir..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:TEXT:*:#:{ if ($me isin $1-) { if ($chan == $active) { halt } else { window -nk0 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme 2 $network 4 $chan 2Saat:4 $time 2SesLenEn4 $nick 2MeSaJ4: $1- echo -ta 2SesLenme4 $network 2 $iif($chan,$chan,Query) 4SesLenEn: 2 $nick 4MeSaJ: $1- } } } on *:ACTION:*:#:{ if ($me isin $1-) { if ($chan == $active) { halt } else { window -nk0 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme 2 $network 4 $chan 2Saat:4 $time 2SesLenEn4 $nick 2MeSaJ4: $1- echo -ta 2SesLenme4 $network 2 $iif($chan,$chan,Query) 4SesLenEn: 2 $nick 4MeSaJ: $1- } } } on 1:TEXT:*:?:{ if ($me isin $1-) { if ($nick == $active) { halt } else { window -nk0 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme 2 $network 4 $chan 2Saat:4 $time 2SesLenEn4 $nick 2MeSaJ4: $1- echo -ta 2SesLenme4 $network 2 $iif($chan,$chan,Query) 4SesLenEn: 2 $nick 4MeSaJ: $1- } } } menu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme { Ekrani Temizle:/clear Ekrani Kapat:window -c @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Lenme }

SeN BeNiM YiLDiZ KaYaRKeN TuTTuGuM DiLeGiM DeGiL, eZaN oKuRKeN eTTiGiM DuaMSiN!!!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan