Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2017, 22:53   #4
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boşanmış Aile Çocuğu Olmak

Çok güzel bir yazı olmuş. Şuan evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşımın ailesi de o daha küçükken ayrılmış. Ne anne ne baba bakmış. Nene ve dedesi tarafından büyütülmüş. Neneye anne, dedeye baba diyerek büyümüş halende o şekilde sesleniyor.

Hayatını anlattıkça içimi parçalayan hikayeleri var. Örneğin daha 6-7 yaşlarında, babası bir günlüğüne evine götürüyor. Daha sonra şehir dışına çıkıyor. Ama üvey annesi onu evde bırakıp gidiyor. Üstelik evin elektriğini keserek... Bu sebeple evde her elektrik kesildiğinde zıngır zıngır titriyor ve korkarak ağlıyor.

Anne desen aynı şekilde üvey baba istememiş. Bir şekilde ortada kalmış ama ayaklarının üzerinde durmayı başarmış bir insan.

Ne kadar ayaklarının üstünde dursa da geçmişten gelen psikolojik sorunları halen devam ediyor. Bir çok kere tartışırız ve tartışmanın ana kaynağı her zaman onun geçmişinde yaşadığı sorunlardan kaynaklı olduğu çıkıyor. O farkında olmasa da yaşadığı o travmaların etkisinde kalarak tartışmalarımız, kavgalarımız olur. Her defasında yanında oluyorum ve onu çok seviyorum.

İlk sevgili olacağımız dönemlerde evlilik kelimesinden o kadar çok nefret ederdi ki, şimdi ise evlilik hayali kurmadığı bir gün yok diyebilirim. Benim gözümde o güzel olan her şeyi hak ediyor. Allah izin verdiği sürece son nefesime kadar onun yanında olacağım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan