Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Kasım 2017, 15:22   #8
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kitapella’nın Kaleminden

Merhaba [emoji261][emoji253]

Sevgili günlüğüm yine güzel bir gün, yine yaşıyor ve nefes alıyoruz. Kimimizin kalbi kırık, kimimizin kelimeleri ama biz inadına ayakta kalmaya ve gülümsemeye devam ediyoruz. Çünkü mutlu olmayı başaramazsak yaşadığımız hayat bir çöpten ibaret olur. Nimeti çöpe dökersen onu israf etmiş olursun ya hani, hayatımıza da bi mutluluk nedeni katmaz onu çürümeye mahkum bırakırsak israf etmiş oluruz. Hem kendimizi hem zamanımızı hem de hayatımızı...

İşte tam da bu noktada size bir yazardan bahsedeceğim. Hayatı boyunca kendini değersiz hissedip öyle de ölüp giden bir yazardan. İnsani ilişkileri asla iyi olmamış bırakın bir kadınla güzel anlaşmasını ailesiyle bile anlaşamamış. Halkı tarafından dahi dışlanmış bir yazar. İşte bu yüzden yarattığı her karakter kusurlu ve çaresiz. Karakterlerin elbette ki gerçeklikle alakası yok okurken ruh hallerinden ve onlara özel yaratılan dünyalarından rahatsızlık duyuyorsunuz. Kafkanın kitaplarını hemen kaldıramayabilir ve okurken çaresiz kalan kusurlu olan karekterlerin hem dünyalarından hem de ruh hallerinden sıkılabileceğizi düşünerek size en yumuşak ve en güzel kitabını öneriyorum. “Bir kardeş cinayeti” molalar vermenize olanak sağladığı için sizi boğmuyor fakat kıvrak zekasına hayran kalıyorsunuz. “ Bu nereden geldi aklına “ diyebileceğiniz güzel hikayeler barındırıyor. Ben kitabı beğendim ve okuyan herkesin de beğenecegini düşünüyorum.

Aman demeyin adamı öyle anlattın böyle anlattın daha kitaplarını okumadan sıkıldık diye. Kafkaya bir şans verin çünkü alanında çok başarılı bir yazardır. Hatta Psikolojiyi en iyi anlatan adam olduğuna inanırım. Kaldı ki size en güzel ve hiç kimsenin sıkılmadan hayranlıkla okuyacağı bir eserini öneriyorum.

Kafkanın kaleminden onu ancak şöyle tanıtabilirim size ;

“Hep anlatılmaz bir şeyi anlatmağa, hep açıklanmaz bir şeyi açıklamağa çalışıyorum ben..”

Not: Yazarın hayatı buhranlarla geçmiş ama sen bize mutlu olmazsanız hayatınız çöp olur diyorsun diyecekler için söylüyorum ki yazar hayatını bu buhranlardan doğan karakterleri yazarak geçirmeyi tercih etmiş ve sonunda da kıymeti bilinmiş.

Not2: Buradan çıkaracağınız sonuç mutsuzlukla dolu bir hayattan bile şaheser niteliğinde kitaplar doğabilmiş yeter ki isteyin illa sizin hayatınızdan da kitaplar doğmak zorunda değil ama nice güzellikler doğmasına da hiç bir şey engel değil. [emoji6]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan