21 Kasım 2017, 10:43
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| ISPANAKLI ENGİNAR DİPSOS
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:4 temizlenmiş enginar, 250 gr ıspanak, 10 gr tereyağı, 1 yemek kaşığı mayonez, 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri, tuz, karabiber.
Hazırlanışı:Enginarı ve ıspanağı haşlayın ve süzülmeye bırakın. Ardından püresini çıkarın. Rende kaşar, tereyağı, mayonez, tuz ve karabiberi püreye karıştırıp 200 derecelik fırında 10 dakika pişirin.
( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |
| |