Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2017, 11:36   #5
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ESKİDEN IF..

Nonserviam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan 1 yıl önce üye olmuşum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] un da kısa donlu zamanlarını hatırlarım ;p pek çok insanla merhabalığım oldu, tanımadan sevdiklerim, tanımadan sevmeyenlerim oldu. Ergenlerin tatminlerini, aşıkların sevgilerini, arkadaşların güzel sohbetlerini, hasımların zekice laf sokmalarını gördüm ama en çokta bir iki kişiyi benim bile şaşıracağım şekilde kardeşim gibi gördüm. Evet, özlüyorum. Mesela Burcu vardı, dobra ama çok haylazdı. Melek vardı, ruh hali hep değişken. Müge vardı, ortalığı mikser gibi karıştırırdı. Belgin vardı, bir türlü sevemediğim. Ülkü vardı, ismini çok sevdiğim. Nur vardı, kıvırbaştı. Nefes vardı, Zehra; -Allah rahmet eğlesin- İlk kardeşim gibi sevdiğim insandı sanal alemde. Eren vardı, mdxl; ban yemekten sıkılmadı. Samet vardı, buraya gelmese de Facebook’tan sıpasının büyümesini izliyorum; seviyorum çokça. Bengül vardı, koca arardı. Songül, Bora, Sevda, Leyla, İbrahim, Demet, Cansu, Aylin, Ünal, Seda, Mustafa, Selin.. ve hatırlayamadığım pek çok isim. Bazılarını özledim, bazılarını göremediğim için sevindiğim anlar oldu ama hepsini burada tanıdım. O kuşak bir daha gelir mi bilmiyorum ama gelse de eski tat yakalanmaz. Yaşarken kiymetini bilmeli bazı anların
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Püüüü rezil kepaze beni nasıl unutursun

o minnoş kızını öpüyorum

Ayrıca herkese merhaba

NefeS :O çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan