Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2017, 01:09   #27
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dikkat bu itiraf şaşırtabilir hatta biraz korkutabilir

Meraba.

Derdimi okuyup yardım edebilmek adına öneride bulunan herkese teşekkür ediyorum. Korunmam açısından uyaranlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Konuda bahsettiğim sorunlarımdan şükür ki kurtuldum. Bi süredir vucudumda morluklarla uyanmıyorum veya zorla uykuda tutulmuyorum. 20 gün oldu sanırım rahatım. Kusura bakmayın o kadar yoğun bi iş temposuna başladım ki hu başlıkta bilgilendirmeyi unutmuşum.

Bir kova içerisine sirkeli bir su hazırladım. mülk suresi, cin suresi, bakara suresi okudum ve bu suyla yıkandım.
Yine aynı şekilde . Sırasıyla su hazırlayıp tüm evi cam kapı heryeri temizledim
Yetmiş bin tevhid çektim
Günde 170 ayetel kürsi okudum
Bu bahsettiklerime hala devam ediyorum ve kurtuldum

Daha önce de ilk yaşadığımda dua ediyordum vs ama bi türlü geçmiyordu sanırım sirkeli su ile yaptığım büyük etki sağladı. Evimi terkettiklerini yine uykuyla uyanık arası gördüm. (Şaka filan değil)

Bu tür sıkıntı yaşayanlar bu bahsettiğim şeyi uyguladıklarında eminim ki benim gibi kurtulurlar.

Not; Bu arada eklemek isterim ki astral seyahate bilinçli bir şekilde yapmadığım için bazı varlıkların musallat olmasına sebebiyet vermişim o nedenle bu tür şeyler yaşıyormuşum ve bahsettiğim şekilde de kurtuldum bu sorundan.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan