30 Aralık 2017, 20:16
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Buğdaylı doyurucu lezzet
- 1 tane domates
- 1/2 su bardağı pirinç (haşlanmış)
- Bir tutam dere otu
- Yarım kabak
- Yarım havuç
- Yarım çay bardağı bezelye
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Küçük bir tencereye domates, kabak ve havucu rendeleyip zeytinyağı ile pişirin, üzerine önceden haşladığınız pirinci ve bezelyeyi de ekleyip kapağını kapatın, 5 dakika kadar ateş de kalsın. Altını kapattıktan sonra, oldukça ince doğradığınız dere otunu üzerine serpin, kapağını kapatın, biraz dinlensin ve ılık servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |