30 Aralık 2017, 20:34
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Pazılı, buğdaylı doyurucu lezzet
- 1/2 soğan
- Biraz pazı yaprağı (bebeğinizin iştahına bağlı)
- 1/2 su bardağı buğday (haşlanmış)
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- Beyaz peynir
Pazıyı güzelce yıkayıp küçük küçük parçalayın, zeytinyağı ile yakmadan pişirin, rengi değişmeye başlayınca soğanı doğrayın ve pişirmeye devam edin, haşlanmış buğdayı da ekledikten sonra kapağını kapatın, biraz soğuyunca, beyaz peynirle karıştırıp bebeğinize yedirebilirsiniz.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |