|
Burce Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kızın fiziksel durumunun iyi olduğu öğrenilmiş, peki ruhsal çöküntüsü onu yaşayan ölü yapmışsa kıza bunları yaşatan caniler içerde nefes almaya devammı edicekler? Genel af diye bişey var yarın öbür gün bişekilde çıkıcak dışarı ve kolunu sallaya sallaya dolaşıcak bu tahammül edilir bişey değil benim açımdan. Siyasi iktidar kimseyi öldürmesin ama halk birbirini katletsin ne kadar caydırıcı? |
bla bla, vicdan muhakemesi yapma bebeğim. sen de bu suçu işleyen kişiyi yaşayan ölü yap o halde, öldürmene gerek yok. genel af diye birşeyi de ortadan kaldır olsun bitsin. öyle siyasi iktidar kimseyi öldürmesin demekle olmuyor o işler, o kapı bir kez aralanınca sonuna kadar açılıyor, öyle aralık kalmıyor işte, hatta kapı sökülüp atılıyor bile yerinden.
bugün tecavüze idam diye çıkarırlar, yarın cumhurbaşkanına hakarete de idam cezası çıkar. örnek veriyorum "hırsız ve bir sözünün diğer sözünü tutmadığı yalancı bir cumhurbaşkanımız var" sözü benim idamım için yeterli bir söz olabilir. Sizler bu işleri çocuk oyuncağı falan sanıyorsunuz.
İnsanların bu suçları işlememesini nasıl sağlarız, zihniyetlerini nasıl düzeltiriz diye değil de, bunları nasıl cezalandırmalıyız zihniyetini taşıyan bir ülke ve o ülkenin vatandaşlarından kusura bakma da, bir b*k olmaz.
bu arada imam hatipler kapatılsın.
şak şak şak.