14 Ocak 2018, 18:04
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Yetimleri Anlamak için..
Yetim ve öksüz biri olarak:
bir seyyidhan kömürcü şiiri paylaşmak istedim sizlerle. kendimi dışarıdan alıp içeri koyduğum bir zor zamanda çünkü daha inmek güç inanmak asla derken kimsenin kışına belki de hayret ve puslu o yüze yüzümü astığım bir ilk an hatta korkunç bir telaş bir mükemmel uçurumla vardım yanıma: işte şöyle kara bir baht: oralı değilim işte böyle kusursuz bir suç: aslında yanlıştır buralı sayılmam sevmekle hiç, kendimle alakam az bir zamanda anlaşılmaz o humma, özürlü bir vefayla kaldım ayakta annemin kaza, babamın bela döktürdüğü o kurşun için oraya buraya değil, yedi farzla vardım yanına; işte şu yüzden: artık her sabah çabucak uyanıyorum işte bu yüzden: yetimim, yetimim diyebilmek için sana kahra atlas, kedere itibar olduğum o gün çünkü dışarıyla hiç, kendimle çabuk anlaştığım bir gün bağlandım yüzüyle yüzümü bir yetim gibi seven sabrıma bağlandım beni dışarıdan edip içeri alan manaya işte şuna korkunç çalıştım: neden gidince hiç, hep dönünce uğramışım yanıma işte şunu korkunç düşündüm: kime denir yetim, velhasılondan başka kimdir kendine bela Konu için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kaliteli paylaşım olmuş.
...sevgilerle
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |