Cevap: Zurna.Net X-Bot Global ChanneL Bot
Gereksiz Konuşma Che.. Zurna.Net'i Savunduğum İçin Yazmadım Benim Applete Veya Bota İhtiyacım Yok, Olsaydı Ücretsiz Dağıtım Yapmazdım .. Ben Parayla Aldığım Botu Forumda Ücretsiz Dağıtmaya Kalkıştım Hata Yaptığımı Anlayınca Botu Paylaşmaktan Vaz Geçtim. Appleti Paylaştım Keşkede Paylaşmasaydım Daha İyiydi .. Kendimiz Birşeyler Yapmaya Çalışırız .. veya Parasını Verir Yazdırır Kullanırız ..
Kimsenin Malına Göz Dikmeyiz Hakkı Neyse Veririz .. Bugüne Kadar Para Verip Aldığım, Biri Bot Biride Unreal Adamların Hakkını Veripde Aldım ..
Dahada Açıklayıcı Konuşayım .. Diablo dan Unreal Almam Sekershell Alper'in Önerisiydi.
Bot İse Erdoğandan Gördüm ve Topraka Gidip Aldım ..
Hatta kahkaha.gen.tr Sahibi xqw ile Ortak Aldık Botu ..
Bunuda Öğrenmiş Oldun Şimdi Yavru Ceylan ..
Aldığıma Dair Bir Çok Kişi Biliyor Ve Dekontları Var ..
Bizim Paramız Boşa Gitmez Hakkı Neyse Verir Alırız ..
Bizleri Kendinle Karıştırma Ezbere Yorumlar Yapma .. Madem Zurna.Net'in Botunu Çalanı Çırpanı Biliyon Nickleri Logları Görüntüleri Burda Yazacam Diyorsun, Bu Söylediklerinde Lafda Kalmasın Kimmiş Bilelim .. Şurayı İyi Oku Yavru Ceylan ..
Zurna.NET'e Gelince; Çalan Kişileri Biliyorum İsimlerini Yazmıyacağım. Bazı Moderatör'lere Göre Bu Forumda Hırsızı Haydudu Küfürcüyü Reklamcıyı Floodcuyu İFŞA Etmek Suçmuş ..
----------- Doğru Diyorsun Kimin Taklitci Olduğunu Millet Biliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birşey Bildiğin Yok, Boş Beleş Konuşma Önce Oku İdrak Et Sonra Yorum Yap,
Şekil Yapacam Diye Şekil Ederler Seni .. Ayrıca Seni Kaale Alıp Yorum Yazdığım için Özür ..
__________________ "Tanrı bize TÜRK adını verdi, ve yeryüzüne hakim kıldı!" |