Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ocak 2018, 09:57   #2
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sigarayı bırakmak isteyene ücretsiz nikotin bandı

Champix işe yaramadıki 3 ay kullandık noooldu.. Off anam midem bulanıyor çok kötü sigara içemiyorum diyenler ilacı bıraktı. Benim gibi hem ilaç kullanıp hem sigara içenler oldu. Nikotin bandı iyidir hoştur ama somut olarak sigara tiryakiliğinden uzaklaşmanın en güzel yolu bana göre elektronik sigaradır. Devlet bunu yasaklayıncaya kadar diğer ülkelerdeki uygulamaları inceleyerek kontrollü satışına izin verse, insanlar bir süre sonra sigaranın ne kadar pis kokan, ve sağlıklarını nasıl etkilediğini elektronik sigara yoluyla verdikleri arada anlayacaklardır. Bir süre kullandırıp sonra ilaç / bant verirsin o zaman bırakmasına yardımcı olursun. Adam tiryakiyken sen sigara içme bant tak demek tiryaki adama hiç iyi gelmiyor. Ancak elektronik sigaradan alacağı nikontin ile sigaradan uzaklaşarak nikotin alma kanalını değiştirmesi ve sigaradan uzaklaşması daha kolay olacaktır.
Ama elektronik sigara patlıyormuşşşşşş, düzgün kullanırsan hiç birşey olmuyor, düzgün kullanmazsan cebindeki telefonda evinde TV de patlar..

Gidip kahve alıyımda elektronik sigaramı içim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver