Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2018, 18:20   #23
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fatih Terim Sendromu ft. Melodram

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] devri bitti, sen iste bölümü sana özel kapattırayım. (Bu cümleden sonra silindi ahah)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o para kısmını büyük yazman bende derin yaralara sebep oldu, yine bedavaya geldik. Bak bi üzüldüm ama hoş geldim tabii ki.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Lütfen atkılarımızı Kadıköy'de açalım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevdim bu tabiri, 90+'larda kırmızı yiyen Belhanda'ya benzemesin sonumuz.
(sevdiğimi gömerek belli ederim Belhanda alınmaz inşallah) Ve tekrardan hoş buldum, çook teşekkür ederim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m bal çiceğim sen buradaysan tamamdır o iş, şimdi onlar düşünsün. Öperim çok çok.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sesli yazı sistemine geçeyim mi? Okumayanlar dinler belki ahaha. Hizmette sınır yook. :*

Gerçekten hepinize sonsuz teşekkürler, yakaladığımız sinerjiye kurban olsunlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver