Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2018, 15:58   #5
Sindy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Teknoloji dünyaya faydalı mıdır zararlı mıdır ..

Yararlı olması adına yapacağımız işlerimizde pratik ve zaman tasarrufu sağlıyor.
İletişim konusunda eskiden yurtiçi ve yurtdışı akraba, arkadaş ve konu komşuyla konuşmak için telefonla halini hatrını sormak için aman kontörüm çok gitmesin faturam çok yazmasın derdik kısa keserdik. Şimdi ise artık günümüz de facebook, whatsapp gibi çıkan uygulamalar sayesinde görüntülü sesli karşılık görüşme sağlayarak daha fazla görüşmeler sağlanabiliyor.
İş açısından yine makine edebiyatlar geliştirilerek üretim de daha da hızlandırıldı ve ürün çeşitliliği arttı.
Bunun üzerine iş yerinde bir odada toplanarak karşılıklı yüz yüze toplantılar yapılırken whatsapp gibi uygulamalar sayesinde grup oluşturularak bu tip uygulamalar da toplantıların yapılmaya başladığını görüyorum ve gayette zaman bakımından pratiklik sağlıyor. Herkesin uygun olmasına göre işine gelir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ve bunun gibi tabi bir çok faydaları yararları olmaktadır.
Zararı da şöyle söyleyeceğim örnek vererek, Mesela arkadaşlarımla güzel bir kafeye gittiğimiz de masaya oturur oturmaz hepsinin ellerin de telefon ve başlarını gözlerini telefondan kaldıramıyorlar. Hava güzel ortam güzel gel gelelim muhabbet sohbet yarım yamalak çünkü masada edilen muhabbette ne can var ne bir sıcaklık. Onunla birlikte kahvemiz çayımız gelmeden selfişler havalar uçuşuyor felan. Gerçektende sinir bozucu. Ondan bazen lanet ediyorum bu akıllı cep telefonları çıkaranlara.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yolda yürürken bile başı telefonda, kafasını direğe çarpsa anlamayacak o derece.

Öyle yani birazcık sitemimi de ortaya döktüm. Rahatladım. ehehe

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan