Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2018, 14:41   #8
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ÖMRÜM SEN OL...!!!

Tanem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi romantiğim fakat içimde ki romantik yanımı göstermekten çok korkuyorum demek mi,isteniz? Eskide ki sevdalar günümüz sevdalarından daha sahici ve gercek hatta zorluklar doğrulyusunda yaşandığı için daha kıymetliymiş.Ozanlarımız bryitlerinde,şairlerimiz dizelerin de onları yaşıyarak hissederek vurguluyarak anlatmış.Ve sarhoş olduklarını düşünmüyorum.

Herşeyin fazlası sarhoş eder @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, kimisi aşkın şarabını içer kimiside üzüm şarabını. Herşey fazlasında sarhoşluk verir insana.. Romantizme bağlayınca ben kendimde olmuyorum o sebepten ötürü kendime mukayyet olmak adına uzun zamandır romantizm frekansına bağlanmıyorum. Günümüzde insanlar işine gelen tarafı sevince hep onu ister oldular, insanın türlü türlü huyunun olduğunu kabullenmek zor bu zamanda. En sevdiği huyu neyse öyle ister insanlar sevdiğini. O sebepten ötürüdür ki unutuldu artık var olduğu gülün dikeni..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan