18 Şubat 2018, 00:17
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sindirme, susma, alışma! Suça ortak olma!
| Vesaire Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Forumda konusu açılmış haberleri bir kaç okudum baktım yapacak yorum bulamıyordum hatta defalarca aklıma geldi melo nasıl dahil olmadı sert bir cevap bekliyordum.Girdim baştan sona tane tane okudum nedense beni doyurmadı Japonya yı vuran tsunami misali yıkıp geçecek bir tepki bekliyordum çok hafif kalmış ha şimdi bazıları ne anlarsın tepkiden yada farklı düşüncelere girecekler aman neyse.
Melo yaşlandınmı nedir yada benim uyku başıma vurdu (; Bu kez cıxs
|
Tepkinin boyutları olabilir elbette, bunları yazarken herhangi bir ölçü birimiyle ölçmedim ama hafif kaldığının farkındayım.-ki ne yazsan bence yaşanan yanında hafif kalır, o ayrı- Konu başlığı gibi değindim, örnekleri vererek yazsaydım, açık açık olarak hem burası onu kaldırmazdı-neden kaldırmayacağını hepimiz biliyoruz-, hem de bu tür olayları dilediğin gibi yorumlayıp bir yerlere yazmak çok doğru değil. Haber kaynakları mevcut, doğru kaynaklara ulaşıp içerikleri okumak mümkün ama tabii ki yorumun için teşekkür ederim. Benim tarzımı bilen biri olarak doğru bir tespit yapmışsın, sadece benim tek tepkim aman gideyim de bir forumda konu açayım, konu da çok tepkili olsunlarla sınırlı değil. Bunu da biliyorsan, anlaşmışız demektir ki sen beni, ben de seni biliyorum.
Daha sert tepkileri hep birlikte, klavye dışında da verebilmek, sevgiler efenim. Yaşlandığımı kabullenemem, durgunluğuma verelim.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |