Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2018, 18:39   #5
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kitapella’nın Kaleminden

Merhaba sevgili dostlarım.

Bugün sizlerle her merhabanın bir hoşçakalı muhakkak var mıdır onu konuşmak istedim.
Zira bu bir hoşçakal metnidir. İstanbulun yine kapalı bir gününü daha noktalıyoruz. Bugün biraz sancılıyım kıvrana kıvrana yuvarlana yuvarlana geziyorum evimin odalarını. Kareli bir battaniyem hiç olmadı benim ama kendi battaniye mi kendim örmüşlüğüm var. Sizlere de tavsiye ediyorum birinin size çiçek almasını beklemeden kendi bahçenizi kendiniz yaratın. Elektrikler gidebilir ihtimaline karşı renkli battaniyeler yapın. Gidip yapay ayılar alıp sarılarak ağlamaktansa ufak bir kedi alın. Emin olun hayatınız güzelleşecektir. Sadece bir rengi değil tüm renkleri sevin mesela. Bir gün gri iseniz ertesi gün yeşillenin.

Ben bugün griliğimden soyunup yeşillenmeye gidiyorum. Dokunduğum her şeyi renklendirmeye, çevremde ki herkese gülümsemeye devam etmeye. Artık bi vedayı hak etti sanırım burası.

Siz siz olun okumaya devam edin sevgili dostlarım. Bilgi yakanızı değil kafanızı bırakmasn

Not: resim paylaşamıyorum artık parmaklarım iflas etti ama siz güzel bir kızkulesi manzarası hayal edim benim için.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver