|
Warrior Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sizde iyi biliyorsunuz ki o konuları yönetim sildi ve bu söylediğinizin (kanıtlarıyla beraber vb.) anlamsız bir istek olduğunu da biliyorsunuz, mevcut foruma tekrar bakınca bu röportaj konusununun SABİTLENDİĞİNİ görüyoruz, biz kime ne anlatıyoruz ki boşversenize..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in dediği noktalar çok doğru, hatta ben OxiGeN e bir tavsiyede bulunuyorum röportaj teklifi gelirse reddetmeli, en azından kaybettirdiğiniz etiğe sahip çıkmış olur. Neyse mesajları tamamen silin de şakşakçılar şakşaklamakta zorlanmasınlar utanmasınlar iyi forumlar.
|
Ben Bahsi geçen kişinin geçmişinde yaptığı suç ile ilgili herhangi bir olumlu/olumsuz bilgi belirttim mi?
Postlarımızı dikkatli okumuyorsunuz ve o an aklınıza geleni direk elleriniz ile yazıyorsunuz. Atmış olduğum postların hiçbirinde bahse konu kişiyi koruyucu bir tavır sergilemedim.
Nasıl işinize gelirse öyle anlıyorsunuz yada anlamak istiyorsunuz. Konuyu daha fazla dağıtmamak adına bundan sonra postlara cevap verilmeyeceğini bilmenizi istiyorum.