Sony 3D Creator ile 3 boyutlu tarama yapılıyor
Sony, bugün Play Store‘da yer alan Sony 3D Creator uygulamasını güncelledi. 3D Creator 2.0 sürümüyle artık 3 boyutlu fotoğrafları Selfie tarama modu ile ön kameradan da çekebiliyorsunuz. Yüzünüzü, uygulamaya 360 derece tarattıktan sonra 3D modelinizi çıkarabilirsiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
3D modelinizi dilerseniz Facebook üzerinden paylaşabilir, dilerseniz de destekleyen ülkelerde direkt uygulama üzerinden 3D model baskı siparişi verebilirsiniz. Güncelleme ile tarama performansının da iyileştirildiği uygulama şimdilik Xperia XZ Premium, Xperia XZ1, ve XZ1 Compact modellerinde çalışıyor.
Uygulama ile çektiğiniz 3D modellerin 4K çözünürlüğünde baskı alınabildiğini belirtelim. Telefona göre oldukça başarılı bir performans sergileyen uygulamayı, eğer Xperia marka telefon kullanıyorsanız Google Play'dan indirebilirsiniz. Güncelleme ile gelen yenilikler - Selfie tarama modu kullanıma sunuldu. Bu modda kendinizi kolayca tarayabilirsiniz
- Artık, taramalarınızı sunucularımıza yüklerken kaliteyi iyileştirme özelliği sunuyoruz
- Artık, 3D yazdırma siparişi verirken yeni bir malzeme seçeneği var: tam renkli plastik
- 3D modellerinizi kristal kabartmalı olarak sipariş edin (belirli pazarlarda kullanılabilir)
- İyileştirilmiş tarama performansı
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |