"Yol Verme" Tartışmasının Ardından Aracın Önünü Kesip Kurşun Yağdırdı: 1 Ölü 1 Yaralı
Güngören'de, "Yol verme" tartışmasının ardından seyir halindeki aracın önünü keserek kurşun yağdıran saldırgan 1 kişiyi öldürdü 1 kişiyi de yaraladı. "YOL VERME" TARTIŞMASI ÜZERİNE SİLAHINA SARILDI
Çinçindere Caddesi'nde 06 AFS 948 plakalı aracın sürücüsü Veysel Yıldız ile aynı istikamette ilerleyen otomobilin sürücüsü, "yol verme" konusunda tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen sürücü aracın önünü keserek, Yıldız'a ve araç içinde oturan kadına tabancayla ateş açtı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KURŞUN YAĞDIRDI, ARAÇ İÇİNDEKİ KADIN YAŞAMINI YİTİRDİ
Kadın vücuduna isabet eden mermilerle hayatını kaybetti. Yaralanan Veysel Yıldız, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BİR SOKAK İLERİDE ARACI BIRAKIP KAÇTI
Olay yerinden uzaklaşan ve bir sokak ilerde araçtan inerek yaya olarak kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerini güvenlik şeridiyle kapatan polisin incelemesi sürüyor.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
~
Çok güzel gözlere, kaşlara sahip olman gerekmez. Yüzüme bakacak kadar, yüzün olsun. ` Kâfi.
# UzmaN ~ |