Okulöncesi Deniz Anası
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Deniz anası kuklası yapıyoruz ve Kağıt tabak ile hazırlayacağımız denizde yüzdürebiliriz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Deniz anası çalışması için ihtiyacımız olan malzemeler :
Kağıt tabak
Boya
Renkli ipler
Oynar gözler
Yapıştırıcı
Makas
Eva yada karton Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Deniz Anası oluşturmak için karton yada eva kullanabiliriz.Kullanacağınız kartonun kalın olmasına dikkat ediniz.Kartona ilk olarak deniz anası çizip istediğimiz renk ile boyuyoruz.Karton yerine yumuşak ve kalın bir dokuya sahip olan eva da kullanılabilir.Oynar göz ile gözlerini yapabiliriz.Renkli ipleri keserek kollarını yapıyoruz.Deniz anasının arkasına dondurma çubuğu yada ince başka bir çubuk yapıştırıyoruz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ağıt tabakta deniz görünümü oluşturmak için mavi renkli boya ile boyuyoruz.Tabağın orta kısmının biraz altından maket bıçağı ile çizgi halinde kesik oluşturuyoruz.Buradan deniz anasının arkasına yapıştırdığımız çubuğu geçiriyoruz.Artık deniz anasını yüzdürebiliriz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ ~ P .İ .R ~ |