Konu: Değersizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2018, 00:14   #1
Çevrimdışı
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Değersizler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Canı fena halde sıkılan bir değersizin aklına gelecek ilk şeydir bir diğerine ölümcül zararlar vermek. Hep ezilmiştir ve her an intikam peşindedir.


Bir değersiz ölümüne sever ve sonunda mutlaka bir şeyleri öldürür. Ana rahmine düşmeden başlar onun vahşi öyküsü. Güçlünün önünde vecd ile secde etmekten çekinmeyen bir değersiz bu aşağılanmanın hesabını sorabileceği kendinden daha zayıf bir değersiz bulabilmek için sürekli pusuda bekler.


Kadın olsun, erkek olsun, bebekliğinde her iki değersiz türü de zorla koparılmıştır memeden. Kimi de o kadar farkındadır ki uğradığı lanetin, hiç emmez annesini. Genlerinin tıka basa dolu olduğunu bildiği değersizliği bir de ağzına sağılacak hastalıklı sütle beslemek istemez…”

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan