Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2018, 11:45   #1
oMeN Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şortun çok kısa diyen hocaya kızdı Sınıfın ortasında soyundu!

ABD'de bir öğrenci, üniversite hocasının şortunun çok kısa olduğunu söylemesi üzerine, tepki göstermek için sınıfın ortasında soyundu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ABD’nin Cornwall Üniversitesi’nde eğitim gören Letitia Chai, tez sunumu için prova yaparken hocası Rebekah Maggor’un uyarısıyla dondu kaldı. Maggor, kot şort ve gömlekle sunum yapan Chai’ye şortunun çok kısa olduğunu, bu kıyafetin sunum için uygunsuz olduğunu söyledi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Maggor’un bu sözleri karşısında şok yaşayan Chai, dersten çıktı. 1 hafta sonra tezin gerçek sunumuna da aynı kıyafetle gelen Chai, sınıf arkadaşları ve Maggor’un karşısında kıyafetlerini çıkarmaya başladı. İç çamaşırlarıyla sunumunu yapan Chai, o anların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Maggor’un herkesin ortasında yaptığı uyarıya böyle tepki göstermek istediğini söyleyen Chai, “Bana kıyafetimin çok kısa olduğunu ve dikkatleri yaptığım sunumdan uzaklaştıracağını söyledi. ‘Bu giydiğin kıyafet hakkında annen ne düşünür?’ diye sordu. Annemin de benim de giyiniş tarzımla ilgili bir sorunumuz yok” dedi.

alıntı

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan