Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2018, 01:59   #6
Feronia Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * Feronia

Tesekkur ederim Mara, saol arkadaslar ❤
Skici biriyim, Turkcem de bozuk, elimden geldigi kadar cevap vermeye caliscagm

CtrL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
-) Neden Feronia kullanıcı adı?
-) Feronia, IF ile nasıl tanıştı?
-) Gurbet zor, öyle değil mi? : )

Merhaba CtrL
Neden feronia? aslinda forumda kalma niyetim yoktu ozamanlar. Bakip cikcaktim neden inan hatirlamiyorum, 8 9 sene olmustur. Uye olmak icin bir nik buldum kendime, anlami benim icin ozamanlar onemli degildi, kalmiycaktim cunki.. Forumu sevdim, hala buralardayim. Nick degistirmeyi hic dusunmedim, eskiler boyle tanidi boyle kaldi

- arkadaslarla baska bir forumdaydik aslinda, oyle boyle derken onlar ile arada buraya geldik . Derken baktik ki her gun burdayiz cogumuz dagildi, bazilari hala arada geliyor ❤

- zor yani 30 yildir burdayim, hala zor derim. Insan alisiyor filan, ama yureginin yarisi orda. Asil evin orda, aklin orda, kalbin orda. Cok skintilar cektik ailecek, cok irkciliklar gorduk, zor gunlerimiz oldu. Vazgecmek zorunda olduk bircok seyden, ama yine de sukur basimizi Skcak evimiz var borc olsada. Yasiyoruz

Tesekkur ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:59 -->-> Daha önceki mesaj 01:48 --

Sanem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim canim

Tesekker ederim cnm ❤

Chelt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tam da benim sorularımı sormuşsun. Ozaman Ben farklı birşey sorayım.

Şimdi Deseler Gurbet bitti Memlekete dönüyoruz. ne derdin..

Hello Chelt

Ne derdim bilmiyorum ama, kesin mutluluktan ucardim
Tatil filan gidip geliniyor, ama sonunda tatil.. mecbur geri donuyorsun. Ama kesin donus.. mutluluktur

Tesekkur ederim

esekherif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merkez bankasının faiz artırmasına ne diyorsunuz ?

Hicbir fikrim yok inan .. faizler yukselir duser .. yorum yapamicam malesef
Babamla tanistirmak isterdim sizi, iyi muhabbetleriniz olurdu kafa dengi

Saol esekherif

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan