Anne İtiraf Ediyorum-Utançlarım Çırılçıplak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Peki ya üç yaşımda bir yıl tuvalette yaşadığımı anlattığım psikoloğumun abartma lan demesi. Mezarı olmayan ceset mi görmek istiyorsun işte o benim. Kendi mezarı olmayan, kalbinde yer kalmamış mezarlık sahibiyim. ADAM sandıklarımın ad*****, KADIN sandıklarımın cık cık cık yanılgısı ve kafası daha fazla gelsin uğruna harcadığım milyonlarca papelin gerçek hikayesi. Ben cesaret edilemeyen günahların gönüllü provacısıyım. Savaşı başlatan şeytansa, bitiren ben mi olmalıydım?
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |