|
Aze Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ederim (: Sorularımla geleceğim sonra.
|
Tesekker ederim, tamam
Merhaba Leylacigim, inan bende ozledim eskisi kadar gelmiyorsun. umarim iyisindir, eski sohbetlerimizi hala hatirliyorum
Estf, kaderimiz guzel olsun leyla gerisi bos
yalan soyliyemem, su yasima kadar cogunlukla ingilizce kitaplar okudum. Uzgunum
bu konuda. hatta bize okuttuklari kitaplarin cogu yahudi yazarlardi. Yabanci okulda boyle egitim verdiler malesef, aslinda Turklerin yogun oldugu okuldu, ama sonucta yabancilarin okulu. Ve okudugum kitaplarin cogu, tek tarafli olandi. Turk derslerinde tabi turk kitaplar okuduk. aksine demek isterdim ama boyle. Bos zamanlarimda daha cok gazete okurum, dunyada olup bitenleri merak ediyorum.
- Turkiye’de fazla kalmadim, en son uc ay kaldim. Ve ancak gordugum kadariyla konusabiliyorum. baktigimda hemen hemen ayni diyebilirim. Buralar sanildigi gibi degil leyla, yani isin varsa rahatsin.. ama gordugum kadariyla Turkiye’deki durum da ayni. burda insanlar ev borcuyla hayat boyu mucadele ediyor, odiyenler rahat. Ev fiyarlari ise yarim milyon dollar nerdeyse .. Meslek sahibi insanlarin tercubeleri varsa, isi kaparlarsa .. rahatlik var.
kadinlar desen cogu mecburi calisiyor, tek maas ile gecinen az. Daha dogrusu imkansiz .ama baktigimda Turkiyede bayanlar calismasa olur ? bilemiyorum. Ancak gordugum kadariyla. Hemen hemen ayni diyorum
- evet haklisin

boyle iyim. Yanlis secenekler oldu.. tabi bizde birseyler yasadik, insan saglam birseyler istiyor hayatta.
Saglam olsun temiz olsun
Bende optum , ozletme kendini bukadar. Biliyorum yogunsundur ama gel yinede. ❤❤