|
Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben hiç kedi beslemedim beslemek istediğimde ise tamamen tesadüfen şekilde bu cins karşıma çıktı ayrıca ilk kez kedi besleyenler için ideal bir kedi cinsidir çünkü kedi bakmak çok zor bir mesele ve ilk kez bakılıyorsa sokaktan bir kedi alıp bakmak insanı daha zorlar üzerime alınırım çünkü tüm herkes için aynı şeyi söyledin her neyse öyle bir durum söz konusu değildir deyip noktamı koyuyorum.
|
31 yaşımdayım ve kendimi bildim bileli evimizde kedimiz hep oldu, yeni doğduğumda da varmış, 3 yaşımdayken de varmış 5 yaşımdayken de, hala da var. benim çocukluğum hep kedi ve kedilerle birlikte oldu.
henüz çocukken odun kömür sobamızın altında sıcacık yerde uyuyan kedilerimizin görüntüsü hala gitmez gözümün önünden.
bugüne kadar çevremde gördüğüm ve ilk defa kedi beslemek isteyen insanların %90'ından fazlası kedi ve kedileri güzel ve şirin cinslerinden ötürü beslemek istediğine şahit oldum, yakın çevrem de olsun, en samimi arkadaşlarımda da olsun, akrabalarım da olsun hep insanlarda bu vardır. bu çok tatlı bunu beslemek istiyorum. neden bir tekir beslemek istemiyor insanlar ? amaç hayvanseverlik değil mi ?
o sebeple genelleme yaptım, birebir sana söylemiş olduğum bir şey yok yani.