Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2018, 14:35   #1
Togepi Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye’den Filistinliler için 11 milyon dolar hibe

''Türkiye de aç insan yok'' bu cümleyi okumuş olmak ne kadar üzücü. Türkiye de aç insan yok ise neden yardım kuruluşlarımız var? Neden onca çocuk yapılan bağışlarla ve yardımlarla okuyor? Köydeki okullara neden yardım,yardım,yardım diye yalvarıyor bu sivil kuruluşlar? Neden yırtık ayakkabı ile üstlerinde incecik bir hırka ile okula gidiyor bu çocuklar? Neden tek göz odada 10 kişi birden yaşamaya çalışıyorlar? Neden senin benim gibi yatakta değilde yerlerde yatıyorlar? Açlık sınırı nedir asıl ben şimdi merak ettim?
Bence konu içerisinde yorum yapan arkadaşların yardım edilmesine değil tepkileri. Elbette yardım edilecek bunun aksini düşünüyor olmak insan olmamak,vicdan taşımamak demektir. Ama madem ki 11 milyon dolar hibe edilecek para var devletimizin kasasında, neden kendi vatandaşına yardım etmesin? Neden önceliği kendi vatandaşına vermesin? Neden daha çok yardım bekleyen vatandaşına sahip çıkmasın? Önce can sonra canan diye buna denir. Yoksa inanın bana kimse ''aman beter olsunlar,ölsünler gebersinler'' diye beklemiyor burada.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan