Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2018, 16:11   #7
muptelasiyim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye’den Filistinliler için 11 milyon dolar hibe

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
müslümanlar için en kutsal yerlerden biri kabul edilen kudüs'de müslümanlar muhammed peygamber'in buradan göğe yükseldiğine inanıyor.

yahudiler için ise en kutsal saydıkları ağlama duvarı yer alıyor. hristiyanlar ise kudüs'te bulunan kutsal kabir kilisesi'nde isa peygamber'in çarmıha gerildiğine ve kabrine konulduğuna inanıyor.

Kısacası yine din milyonlarca insanı karşıt bir görüş ve savaş içerisine sürüklüyor. kıble mescid-i aksa iken sonradan kabe'ye dönüyor.

sabit bir yöne ibadet etmenin başka bir amlamsızlığını da ben ifade edeyim, dünya dönüyor, güneş sistemi dönüyor, samanyolu galaksimiz hem dönüyor hem yol alıyor yani hiçbir vakit namazın evrendeki koordinatı birbirini tutmuyor.

bu durumda müslümanlar allah'a yönelmiyor, allah sevgili müslümanlarının ibadetine denk gelsin diye yer değiştirip kendini ayarlıyor. malum müslüman kulunun kendisinden başka tarafa secde etmesi hiç hoş olmaz. yani dünyadaki herhangi bir yöne namaz kılmakla kabey'e doğru ya da kudüs'e kılmak arasında bir fark yok. bu fark ancak geçmişte dünyanın sabit ve düz olduğunu düşünen insanlar için geçerli olabilirdi

yani her dine mensup insan için kutsal sayılan bir yerin kim haklı davasını güdebilir ki ? konu bu da değil aslında benim türk ordularımı arkasından bıçaklayan insanlara ben neden yardım ediyorum ?

hangi inanca mensup olduğunuz beni ilgilendirmez. Başkaları için değerli olduğunu bilmenizi isterim zira diğer konuya da cevabım aşağıdaki gibidir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver