Cevap: Yazıyorum çünkü içimde susturamadığım bir ses var.
Yazdım yazdım sildim ne içimdeki öfkemi anlatabiliyorum ne acımı.
Yavru köpeğe olanları ben bazı insanların yaptığı gibi avaz avaz bağıramıyorum yaşayamıyorum acımı öyle.
Genelde susan taraf olurum böyle zamanlar.
Gözleri aklımdan gitmiyor,forumda da haberin konusunu açmışlar giremedim bile bakamadım.
Olayı yeni öğrendim demeyeceğim ki samimiyetsiz olmaz mıydı öğrenir öğrenmez buraya koşmak bir şeyler karalamak peh.
Kimse samimi gelmiyor zaten bana,ağlaya ağlaya video paylaşan ünlüler,bu vahşete iki kelam edip faytona binmek için sıra bekleyen insanlar başta olmak üzere.
Hepinizden nefret ediyorum.
Bazıları da bu olaydan nasıl b. çıkarırım diye düşünüp,bu köpeğe bu kadar acıdınız ama kurban bayramında hede höde. Sizden de nefret ediyorum vegan diye dini bir bayramı sömürenlerden de.
Sabah başka bir haber gördüm küçük çocukların köpeklere yaptıkları.
Açıkçası izlemedim video sürekli karşıma çıkıyor devamlı geçiyorum çünkü bu öfke patlaması ile nasıl sakinleşeceğimi bilmiyorum.
Yorumları üstünkörü okudum sadece olayı anlamak için zaten birkaç kelime açıklıyor onu da.
İnsanların hepsinden nefret ediyorum.
Zahmet etmeyin ben kendimden de nefret ediyorum.
Cumhurbaşkanı bununla ilgili yasa gelecek dedi bugün,geç oldu evet altında seçimle alakalı başka şeyler vs arandı.
UMURUMDA DEĞİL.
Bir şeyler yapılsın arkasında dönen dolaplar herkesin vicdanına kalmış ilgilenmiyorum.
Bunu yapanların dini de yoktur,bazıları da direk islama b. atar.
Ya neyse sizden de nefret ediyorum.
Olayı bir kesime bağlamanızdan da nefret ediyorum.
Twitterda okuduklarını gelip burada kendi cümleleri gibi cool tavırlarla dile getirenlerden de nefret ediyorum.
Sürekli hayvanlara olan eziyeti açık açık video ve resimlerle gösterenlerden de nefret ediyorum.
Ben bunları bir öfke ile yazarken kızım yanıma geldi.
Size ne zararı olabilir böyle bir canın?
Gözlerinize karşılıksız olarak tüm merhameti ile bakan bir canın?
HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM |