Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2018, 14:31   #36
Aze Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yazıyorum çünkü içimde susturamadığım bir ses var.

Bugün babalar günü pek bir şey yazasım yok ama bir yandan da bir şeyler söylemek istiyorum.
2014 yılında bir sözlükte yazdığım yazı geldi aklıma,konunun başlığı babaya söylenmek istenenler diye bir şey.Birazdan kopyalayacağım onu buraya ama okuyunca çok abartmışım ya,şimdi o kızdan çok daha güçlüyüm. Teşekkür ederim yanımda olmadığın için ve şuanki Aze'ye dönüştürdüğün için.

seni sevdigimi soylemistim yalandi. icimde hicbir his yok sana karsi. noel baba misali her yilbasinda gelip acliktan kirilan yanlarimizi sarip buzdolabini doldururdun sadece. senden nefret ediyorum demek isterdim ama etmiyorum. nefret etmeyi bilmiyorum cunku ne kin tutabilirim birine karsi ne de uzun uzun intikam planlari hazirlayabilirim. icimde his yok evet ama hayatimi mahvettin farkinda olmadan. ilk kez birinci sinifa basladigimda hissettim yoklugunu. annem birkac gun okuldan almaya geldi sadece beni. hayir ona asla kizmiyorum yogundu cunku elalemin evini, pisligini temizlemek erkenden cokertir insanin yuregini bilir misin? ilkokula basladigimda anlayamamistim aslinda, terkedilen taraf hep ben olacaktim. arkadaslarimin babalari vardi yaninda. cok sasirmistim ve bir arkadasima aynen sunu sordum,
-senin baban calismiyor mu?
-calisiyor
-ama yaninda?
cok aci bir deneyim bu. ben babamin calistigi icin yanimizda olmadigini dusunuyordum eger yanimizdaysa bu kotu bir seydi.o zaman issiz kalmis demekti..
icimde his yok demistim ya yalan soyledim. icim aciyor. kendi cocukluguma degil kardeslerimin acisini hissedebiliyorum. elimden bir sey gelmiyor ama. kiz kardesimin erkeklere karsi nasil bir savunma olusturdugunu goruyorum, erkek kardesimin gercek dunyadan soyutlanip kendini oyun karakterleriyle butunlestirdigini goruyorum. kendi disindaki herkesle arasina duvarlar insa ettigini. halbuki bir kez sarilsan her sey bitecekti. ben raziydim yine sene de birkac gunlugune gelmene. sarilsaydin gecerdi cunku. kardeslerimin ufacik hatalarina kizmak yerine sarsaydin kollarinla biterdi, boyle sonlanmazdi hicbir sey. sen de babasiz buyudun ve annesiz. bize karsi daha sevgi dolu olman gerekmez miydi? cocuklarim kimseye muhtac olmasin diye calisiyorum derdin, herkes calisiyor be baba. millete para dagitacagina bizimle yasasaydin boyle olmazdi. liseye gectigim bir gun gelmistin yine. en son dort sene once gormustum seni. ablam sana yalvarip seni eve dondurmeye calisirken ben aksini yapiyordum. o an duydugum nefreti kimseye karsi hissetmedim ben. keske ölseydin dedim. keske ölseydin en azindan seni affetmem icin bir nedenim olurdu dedim. ergenlik triplerindeymisim iste. simdiki aklim olsa sesimi cikarmazdim. ne b.. yersen ye evin yolunu biliyorsun, diyebilirdim. ya da aglar miydim? aciz gosterir miydim kendimi? babam benimle ilgilensin diye kisin ortasinda meybuzlari yiyip yiyip hasta olan kiza donusur muydum? sen benim huylarimi da bilmiyorsun degil mi? cok cabuk aglarim ben baba. ne kadar guclu gorunsem de tek bir lafa bakar kimi zaman gozyaslarimin akmasi. cunku babasinin kizi olan biri degilim ben. hep annemin kiziydim. hep gulec yuzlu olandik, bir tarafi hep sarilmayi bekleyen. senin sevgini gormeyince cok yanlislar yaptim su yasima kadar. asik olmak ile birinden baba sevgisi beklemeyi karistirdim. yeri geldi yasimdan buyuk adamlar tanidim.yeri geldi onlari kandirdim, yalanlar soyledim. sonrasinda hep pisman oldum ama, telafi etmeye calistim olmadi elime yuzume bulastirdim. sana soyleyecek daha bir ton sozum var aslinda. gelseydin yuzune karsi soyleyebilir miydim? sanirim hayir. mal gibi aglardim cunku, dislerimi sıkmam da bir ise yaramazdi dindiremezdi acimi. seni sevmedigimi soylemistim ilk basta. yalandi. ben seni cok seviyorum her seye ragmen tum yalanlarina her seferinde bizi uzmene ragmen bu boyle. keske bize bir kere sarilsaydin baba, su an cok farkli cumleler yaziyor olabilirdim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan