Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2018, 13:00   #11
oMeN Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yurt dışında kullanılan oylarda rekor kırıldı

Normalde Pek Fazla ßu toplara Girmeyi sevmem, Çünkü Sevdiğim Saydığım insanlarla yüz göz olma durumu var. Onun için Kırıcı olmadan Herkesin Görüşüne Saygı duyulmak Zorunda. ßenim Doğru ßildiğim Kişiye yanlış Gelebilir, Kişinin doğrusu ise ßana. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni
Ne kadar çok Sevdiğimi ßilirsin. ßenimde Kız kardeşim yurt dışında yaşıyor Ve Senin gibi Düşünüyor. 1 Gün Sordum kendisine Dedim ki Hangi kanalların Haberlerini izliyorsun Genelde. Dedi ki trt haber ve A haber. Kendisine O kanalları tekrar izle Ama Diğer kanalların haberlerinide 1 ay ßoyunca takip et ve Düşüncen değişirse ßana haber ver dedim. 1 hafta Sonra Aradı ve abi Dediğin Gibiymiş dedi.. Kısaca ßu ülkede yaşayanlar Haksızlıkları yanlışları Açık açık Görebiliyor Ama yurt dışında ki Saf temiz insanlar ßizim kadar Şanslı Değiller
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saygılarımla.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver