Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2018, 09:47   #6
Zeytin Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * beston

Merhaba Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tebrik ederim konuklugunuzu.

Az once bir sey cekti dikkatimi ve bunu size soru olarak sorup cevabi buradan detayli almak istedim.

Hafizam beni yaniltmis olabilir belki diye dusunerek gecmis mesajlariniza baktim once. 1 temmuzda "o degil de" isimli konuda bir mesajinizi okumustum. "Kisilerin konulara kisa kisa cevaplar yazmasindan, kelime haznelerinin darligindan, elestiri yapmamalarindan v.s" bahsetmistiniz. Bu dusuncelerinize katilmistim.

Dun aksam da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oyunlarda uzunca bir mesaj yazmisti bu mesaj sonrasinda siz "biri melodrama soylesin kisa yazsin destan yazmasin kisa cumleler ile derdini anlatsin" seklinde mesaj yazmistiniz ve konuya bazi arkadaslari davet etmistiniz.

Simdi soruma geleyim; cumlelerin uzunlugu veya kisaligi size gore konularin icerikleri ile degiskenlik mi gosteriyor ? Yoksa latife olsun diye mi yazmistiniz, nuktedan bir yaniniz var mi?

Tesekkur ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan