Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Temmuz 2018, 14:28   #10149
HerakLes Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

ulan bi meramımız var, meşrebimizce anlatalım dedik; mevzuya bin çeşit açıklama yapmadan giremiyorum arkadaş.

öncelikle şunu belirtmeliyim ki, bir insanın iyi giyiniyor olması onu benim gözümde kaliteli insan yapmaz. elbette tam tersi de geçerlidir. hemen hemen hiçbir konuda, fikrini beyan eden kişinin fiziğiyle söylenenin tarafımdan ciddiye alınması arasında bir orantı kurmam.

bir diğer önaçıklamam ise biraz kişisel. ben öyle dedikodu kovalayan, insanların çevirdikleri dolaplarla ilgilenen bi adam değilim; kim kimi tokmaklıyormuş, hangisi hangisinin ayağını kaydırmış ve sair, zerrece şeyimde değil. gel gör ki, vaktiyle buralarda harbi harbi estirmiş, forumun altını üstüne getirmiş -nickini tabii ki vermeyeceğim- hala görüşmeye devam ettiğimiz bir eski kız arkadaşım var; karı dedikoduya doymuyor arkadaş. şimdi "lan tamam sus, dinlemek istemiyorum artık" da diyemiyorsun; tak, bir fotoğraf dayıyor önüne abi, mübarek zehir gibi kanına bir kez girmeye görsün büyülenmiş gibi fotoğraftakileri yorumlamaya başlıyorsun.milletin nasıl giyindiğine takıldım şimdi ben bu karının yüzünden. Bana ne lan forumdakilerden. Benden de onlara ne. Çenenin bağına scayım kızım ya. Psikolojimi bozma benim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan