Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2018, 10:56   #5
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Starbucks, Aldığı Bir Kararla Dünya Çapında Plastik Pipet Kullanımını Yasaklıyor!

Aze Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Meh, abartmayın ya,hep aynı laflar 25 tlye ne kahvesi varmış orada?
Mübalağa yaptık sayın aze demeyi de bilirsiniz de gayet ucuz bir yer her kesimden insan da gidebiliyor.
Sade bir kahve de var ya da içine çeşit çeşit sınırlandırmalar/eklemeler de yapabiliyorsunuz.
Daha iyi bir yer varsa buyrun söyleyin.
Ah pardon doğru üçü bir arada kahvesinde aynı tat var değil mi?
Bu kadar abartmayın.

hanımefendi, bir şeyin pahalı olması o şeyden alınan faydanın bedeline bakarak ölçülür. hatta pahalı konusunu mu yoksa starbucks'un leş kahvelerinin içilebilir bulan ağız tadını mı konuşsak bilemedim. ben 500 gram irlanda kahvesini bile 70 liraya getirtiyor ve bir ay içiyorum. kaldı ki yemeye deliler gibi para harcayan ben, oraya verilen parayı havaya atılmış olarak görüyorum, oysa kahve içtiğini sanan insanlar o bedeli fazla bulmuyorlar. kaldı ki türkiye çok fazla kahve kültürü olan bir ülke değildir, içtiği üç beş çeşit kahve sonucunda starbucks'un kahvelerini çok lezzetli bulurlar ki bunu da doğal karşılıyorum.

oradaki 25 tl tutarını farazi olarak verdim, ben bir kahve için 25 tl pahalıdır demek istemedim aslında, ben kahvesi güzel olmayan starbuck'da ki bir kahve için 25 tl fazla demek istedim, tutara takılma.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan