Cevap: Röportaj : Mohikan
Kendisi bu tür platformlarda görülebilecek sayılı "lider" kişilik özelliğine sahip insanlardan biridir. Hatta eşi benzeri yoktur. Bugün IRC sunucusu veya forum sitesi açan kaç insan gerçekten yöneticiliği başarabiliyor?
2008 yılında (15 yaşımdayken) chat.com.tr ve ircforum.com.tr'nin ilk kurulduğu gün oradaydım. ircforum.com.tr'de kuruluş gününde mIRC Scripting bölümü yöneticisi ve röportaj sorumlusu olarak eklenip Mohikan'la ilk forum röportajını ben gerçekleştirmiştim. Daha sonra ReiS (Coşkun abi)'ten burayı devraldığı sıralar çevremdeki dost dediğim bazı insanların yanlışlığı ve o zamanki ergen psikolojisiyle buraya rakip olmaya çalıştığımdan (2009'un sonu, 2010'un başları - yaş: 17) burası hakkındaki yanlış kanaatlerim yüzünden aramız bozuldu. Zaten gerekli olgunluğa eriştikten sonra helalleşmeye fırsat bulamadan da, 2011 yılında buraları bıraktı.
Mohikan gibisi gelmez. Gelmeyecek. Mohikan da sözünün eri bir adam olduğu için geri dönmeyecek. Geri dönmez ama belki buraları girer okur, hakkındaki düşüncem bu şekilde. Büyük adamdın Osman abi. |